Balustrade sticlă BVR 950

Balustrade sticlă BVR 950

Balustrade sticlă BVR 950

Data lansarii

15 May 2018

Proprietati

Exterior Interior Profile Aluminiu

BVR 950 este un sistem de proflle de aluminiu, ideal pentru construirea de balustrade de sticlă pe podea finisată. Ataşarea profilelor de aluminiu se face cu şuruburi speciale de ancorare. BVR 950 este unic prin faptul că permite uşor şi fin să fie poziţionat fiecare panou de sticlă cu ajutorul şuruburilor prevăzute în acest scop. Sistem cu vizibilitate fără restricţii şi fără a fi nevoie de un mâner în partea de sus. Acest lucru face sistemul rentabil din punct de vedere economic. Sistemul permite să fie executat cu triplex temperat din sticlă cu diferite grosimi de sticlă (12 mm, 16 mm, 20 mm). Înălţimea de balustradă este în concordanţă cu cerintele de siguranţă şi nu este mai mică de 125 cm.

Profilele din aluminiu sunt acoperite cu capace din aluminiu sinterizate decorative pentru a putea sistemul să dobândească un aspect complet terminat. La fisurarea sau spargerea geamului schimbarea se face foarte uşor şi rapid, fără demontarea sistemului sau deteriorarea suprafeţei.

BVR 950 este o soluţie ideală pentru interior şi exterior pentru acasă, clădiri de birouri cu standarde arhitecturale ridicate, oferind un rezultat impresionant şi funcţional, cu o vedere fără frontiere.

 

BVR 950 articol

 

BVR 950 avantaje

 

BVR 950 schema